Christa Betz

Kosten en vergoeding

Kosten

De kosten bedragen 85,00 euro per consult, voor 45 minuten (per 1 juli).

Dit betaalt u rechtstreeks (contant) na het consult of door middel van een overschrijving, welke u dan binnen 2 weken na facturatie dient te voldoen. Deze factuur kunt u – indien u in aanmerking komt voor vergoeding – vervolgens declareren bij uw zorgverzekeraar. Uiteraard wordt er op deze factuur niks over de inhoud van de gesprekken vermeld. U kunt deze factuur dus in alle discretie indienen bij uw zorgverzekeraar!

Vergoeding

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden eerstelijns seksuologische hulpverlening, deze zorg valt onder de noemer ´eerstelijns psychologische zorg’. Uiteraard is deze vergoeding voor ‘eerstelijns psychologische zorg’ afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het type verzekering dat u heeft. De ene zorgverzekeraar vergoedt dit vanuit de basisverzekering, terwijl anderen dit in de aanvullende verzekering hebben opgenomen.

Informeer daarom bij uw zorgverzekeraar of de kosten voor ‘eerstelijns psychologische zorg’ in uw pakket zijn opgenomen. Zorgverzekeraars hebben daarvoor de vergoedingseis dat de seksuoloog is opgenomen is in het register van de NVVS (Nederlandse Vereniging Van Seksuologen). Uiteraard is Christa Betz (Seksuoloog NVVS) opgenomen in dit register. Nadere informatie betreffende zorgverzekeraars kunt u nalezen op de www.nvvs.info site van de NVVS.